Fula Fula Ord 2- Fula Fula Ord Harder With A Smell Of Arraks - This Time It´s Personal

Humor, överblivet och efterblivet.

Åldersgräns 18 är. Respektera detta, tack!

måndag 15 september 2008

Noas borttappade dagbok, del två

Dag 2: Fortsatt regn, inte helt oväntat. Fortsätter det så här kommer jorden bli översvämmad (trrrrrm-tsch!). Det finns några luckor här som jag inte tänkt på innan. När Gud dyker upp och erbjuder entrepenadjobb börjar man inte ställa dumma frågor det första man gör. Men: Hur länge kommer alla rovdjur nöja sig med maten i matsalen när de har en hel båt fylld med vandrande rätter? Alla onda fiskar, hur löser vi det? Ska de bara få fortsätta synda som om inget hänt? Bastards. Och var ska vi få all mat ifrån? Men tanke på min ställning inom både judendom, kristendom och islam tycker jag det är konstigt att Gud inte tänkt igenom det här bättre. Jaja. Inte mina problem. Mitt eftermäle är redan kirrat.

Annars då? Jo tack! Kuken i Greta, som man säger. Båten sköter sig bra. Min idé att bygga båten i goferträ lönar sig, även om den är dyrare ("spara kvittot, så löser vi det" my ass). Det där med att bestryka både insidan och utsidan med jordbeck förstår jag däremot inte. Men. Det är inte jag som bestämmer.

Nu ska jag spela rundpingis med kamelerna. Sedan ska jag ta reda på vilken lustigkurre det var som spelade näverlur hela natten så att aporna inte kunde sova. Visste inte att de har så känslig hörsel. Särskilt med tanke på hur regnet slår mot däck så att man inte kan höra vad man tänker.
Men först alltså rundpingis. Ha det. Höres.

Dagens låt är I Drove All Night av Celine Dion.

Inga kommentarer: