Fula Fula Ord 2- Fula Fula Ord Harder With A Smell Of Arraks - This Time It´s Personal

Humor, överblivet och efterblivet.

Åldersgräns 18 är. Respektera detta, tack!

fredag 19 september 2008

Noas borttappade dagbok, del sex


Dag 6: Fortsatt riklig nederbörd. Jobbig dag. Maginfluensa härjar bland djuren på första däck. Pingvinerna ligger bara och precisionsbajsar timme ut och timme in. Förvisso estetiskt tilltalande, men vi vet vem som får svabba och vi vet vem som får stå till svars. Det är just nu VM i dålig attityd ombord. Ingen tycks kunna behålla maten. Frugan är tapper och går runt med blöta handdukar och baddar djuren. Vilken kvinna.

Om bara det här kunde ta slut. Om det kunde sluta regna och jag och frugan kunde åka på semester. Det blir inte båtsemester och det husdjuren får inte åka med. Så mycket kan jag säga utan extra betänketid. Det kostar på att inte kunna tacka nej när de högre makterna kallar. Men nu ska jag inte klaga. Man lär känna mycket nytt "folk". Det är alltid trevligt.

Samtidigt ryktas om att pyramidspel kommit igång på båten. Ingen vet förvisso vad ett pyramidspel är, men alla former av spel är djävulens påhitt. Förutom rundpingis. Det är kul. Särskilt om man är obesegrad. Men allt annat. Förbjudet, olagligt. Spöstraff, stening, rumsarrest, brinna i helvetets eviga eldar, ingen efterrätt. Ni fattar. Gemensamt för dessa är att de inte är trevliga. Mycket kan sägas om Gud. Man förstår inte alltid resonemanget, men han vet vad han vill och vad han tycker. På så sätt är han förvånsärt lätt att ha att göra med. Man behöver inte chansa sig fram till vad han vill. Han säger vad han vill och han förväntar sig att alla gör sitt bästa.

Leoparderna har förresten lugnat ner sig. Inga nya uppätningar idag.

Dags för en ny runda på första däck med svabben. Ha det. Höres.

Dagens låt är I Drove All Night av Celine Dion.

Inga kommentarer: